Magazin > Film & Glasba & TV
80 ogledov

Slovenske metalke v Italiji oropali

Hellcats
1/3
Arhiv skupine
Zaradi ropa prekinile turnejo.

Dekleta iz heavy metal rock banda Hellcats so zaradi ropa v Milanu prekinile turnejo po Italiji.
Po uspešnem koncertu v Milanu, ki je napovedoval, da se bo turneja odvila v pričakovano smer, je
sledil šok. Na plačljivem in varovanem parkirišču v Milanu so nepridipravi izkoristili tisto dobro urico, ki so si jo punce vzele za zasluženo kavico v prestolnici mode, jim razbili zadnjo šipo na kombiju in ukradli vso prtljago ter del glasbene opreme, ki je bila nujna za nadaljevanje turneje.

Po neuspešnem klicu na policijo, z razbito zadnjo šipo in brez pomembnih delov glasbene opreme, so se punce pametno odločile, da turnejo prekinejo in se vrnejo v Slovenijo. Italijanski glasbeni management je novico sprejel z žalostjo, razočaranjem in veliko jeze nad svojimi sodržavljani, saj tovrstni primeri v Italiji niso nikakršna redkost. Znano je, da so pevki Alanis Morissette na avtocesti proti Milanu ukradli kar dve prikolici z glasbeno opremo, kar je pevko seveda prisililo k odpovedi turneje in nadaljnji poti v Slovenijo, kjer bi morala nastopiti. 

Dobra novica je, da so italijanski organizatorji predlagali, da bi Hellcats turnejo ponovile kdaj drugič oziroma jo še malo razširile in dodale kakšno gostovanje več. A bo morala padska nižina še malo počakati na njihovo vrnitev, ki ni pod vprašajem, saj so punce vzele to kot šolo za naprej in se ne bodo pustile prestrašiti ter bodo nadaljevale z začrtano potjo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.