Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Slovenski Trash Candy osvajajo Portugalsko

Trash Candy Promo
Mariborska skupina Trash Candy, ki so jih poslušalci iz Slovenije in tujine izbrali za MTV Adria band leta 2012, se je odpravila na koncertno turnejo po Portugalski, kjer bodo med drugim nastopili na festivalu Rock Tha Park 2012 v Bragi.

Mesto Braga je letošnja gostiteljica Evropske prestolnice mladih, ki sodeluje z EPeKa, ki so tja povabili naš mladi up, Trash Candy, da predstavijo Slovenijo in njeno moderno glasbo. Mlada mariborska skupina je navdušena nad povabilom in njeni člani so veseli, da so se odločili za sveže obraze in ne za glasbenike, ki so pri nas že dobro znani. "V Sloveniji je ogromno bendov, med katerimi je veliko odličnih, a ostanejo neopazni, kar je škoda, saj ljudje tako zamujajo veliko novega, svežega," pravijo Trash Candy, ki postajajo vse opaznejša slovenska skupina.

Sicer pa imajo Trash Candy za seboj nekaj zelo pomembnih nastopov, kot so Arsenal fest v Kragujevcu v Srbiji, klub Jabuka v Zagrebu in poleg festivala Lent še veliko drugih nastopov po vsej Sloveniji. Z naslovom MTV Adria band leta 2012 so se jim odprla mnoga vrata, v sodelovanju z MTV-jem pa so posneli tudi videospot za novo pesem, ki jo bodo predstavili septembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.