Magazin > Film & Glasba & TV
120 ogledov

Smeh, rojen v Jugi

Rojen v Jugi SiTi Teater
Vsak zadnji četrtek v mesecu boste v SiTi Teatru lahko uživali v domislicah najboljših slovenskih komikov, ki se jim bodo pridružili tudi gostje iz tujine. Tokrat se bo ob 20. uri s celovečerno stand up komedijo Rojen v Jugi predstavil Perica Jerković.

Perica Jerković je eden najbolj priznanih stand up komikov pri nas in je stalni gost mariborskega festivala Lent in ljubljanskega festivala Panč. Pred odrom, na katerem stoji, je smeh neizbežen.

Največ privržencev je Jerković pridobil z istoimensko avtobiografsko zgodbo, ki je v tej predstavi uvod v smeha polno potovanje. Z leti je izoblikoval svojstven komični slog, prepletajoč osebne anekdote z duhovitimi opazkami o vsakodnevnem življenju in družbi. Pogosto postreže s parodijami in absurdi, vpeljujoč fizično komedijo in avdio vložke. Vse z glavnim namenom - občinstvo nasmejati do solz.

Predstava Rojen v Jugi je primerna za ljubitelje samoironije, sarkazma in jugonostalgije, predvsem pa kvalitetne stand up komedije, ki zagotavlja obilico smeha.

Za vstopnico boste odšteli od devet do 12 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.