Magazin > Film & Glasba & TV
39 ogledov

Smrketa, Smrkec in Ata Smrk v Mariboru navdušili otroke

Smrkci
1/6
mediaspeed
V nedeljo so Maribor okupirali Smrkci. "Velika" čudežna  bitja  Smrketa, Smrkec in Ata Smrk so prišla na premiero animirane  pustolovščine  SMRKCI: SKRITA  VAS  v Cineplexx Maribor. Plesno obarvana  smrkastična  zabava za celo  družino  se  je  pričela že zgodaj popoldan.

Pravi plesni žur v kinu Kljub  lepemu  vremenu  so  se  mnoge  družine odpravile na premiero novega animiranega  filma o Smrkcih že zgodaj popoldan. Otroke je v Cineplexxu Maribor  čakalo  pravo  presenečenje. Za  dobro vzdušje je poskrbela Azra Selimanovič, ki je skupaj z maskotami otrokom pripravila pravi plesni žur. Svoje  plesno  znanje so pokazali  tudi  najmlajši  plesalci  Plesne šole Sebastian.  Na  koncu pa so otroci zaplesali še s Katayo (Katja Ajster), ki
jim je zapela priljubljeni glasbeni hit All About That Bass.

Kdo so slovenski Smrkci?

Poleg Katje Ajster – Kataya, ki je glas posodila Smrketi, so se premiere udeležili tudi Smrkca; Miha Rodman (Klada) in Primož Vrhovec (Bistri) ter Jernej Kuntner (Gargamel), ki je ob enem tudi režiser slovenske sinhronizacije. Izkušena ekipa igralcev, ki je malim čudežnim bitjem posodila svoje glasove je gledalcem v dvorani razkrila nekaj zabavnih pripetljajev iz snemanja.

"Majhni Smrkci, veliki cilji"

Priljubljeni Smrkci v kampanji “Majhni Smrkci, veliki cilji” skupaj z UNICEF-om, Združenimi narodi in Fundacijo Združenih narodov spodbujajo k ustvarjanju boljšega sveta. Obiskovalci včerajšnje premiere, ki je potekala na predvečer dneva sreče, so skupaj s Smrkci podprli 17 ciljev trajnostnega razvoja.