Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Smučarska eksplozija

Žurnal24 main
Na X-ploziji zabave bosta smučarske navijače zabavala Slo Music Ski Team Band in Siddharta.

Letos bo počilo že petič, in sicer na X-ploziji zabave, ki se bo odvijala v sklopu 49. pokala Vitranc. Športni konec tedna bo tako jutri tudi zabaven, saj se bodo v smučarskem duhu med seboj pomerili slovenski estradniki, po končani veloslalomski tekmi zvezd pa se bo žur nadaljeval vse do jutranjih ur.

 

Lani je bilo okoli 8.000 obiskovalcev v 5ih letih odkar se prireja prireditev pa približno 50000.
Rok Zagruševcem

Šest jih je že potrdilo
Veleslalom slovenskih glasbenikov bo potekal v dveh tekih, in sicer ob 16. uri ter ob 17.15. Kdo se bo spuščal po belih smučinah, nam od Roka Zagruševcema ni uspelo izvedeti: "Seznam vseh nastopajočih še ni znan, zagotovo pa pridejo Gregor Skočir, 6Pack Čukur, Irena Vrčkovnik, Manca Špik, Pidži in Nuša Derenda." Obiskovalce bodo zabavali na glavnem odru X-plozije zabave na snežni plaži, združeni v Slo Music Ski Band – ni pa nujno, da bodo vsi tudi smučali

 

Do ranega jutra
Po podelitvi zvezdniškega pokala in nastopu smučarskega banda bo ob 20.45 eksplodirala glavna bomba večera, kranjskogorski X-ploziji že dobro znana skupina Siddharta, ki jo bodo po uri in pol zamenjali britanski didžeji Stereo MC's. Brezplačni koncerti bodo potekali vse do polnoči, ko se bo dogajanje prevesilo v after party in preselilo v šotor Arena, kjer bo Raymundo Rodriguez vrtel skoraj tako dolgo, da boste najvzdržljivejši lahko pričakali start nedeljskega veleslaloma za pokal Vitranc.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.