Magazin > Film & Glasba & TV
85 ogledov

Sneguljčica in sedem palčkov na ledu

Sneguljčica IMDb
Eno izmed najlepših pravljic, Sneguljčico in sedem palčkov, si z najmlajšimi ob 15. uri lahko ogledate na ledeni ploskvi Hale Tivoli v zasedbi Moscow Stars on Ice.

Nekoč, dolgo že tega, je v oddaljeni pravljični deželi živel princ. Sanjal je o tem, da bi našel deklico, v katero bi se zaljubil in poročil. Ker do tedaj svoje ljubezni še ni našel, se je odločil, da povabi vsa neporočena dekleta na svoj dvorec, da bo lahko izbral eno izmed njih za svojo ženo. Prišla so dekleta iz vse dežele, od blizu in daleč. Vse deklice so bile zelo lepe, vendar je samo ena izmed njih posebej izstopala. Ko je šla mimo čarobnega ogledala, je ta na njen odsev reklo: "Ti si najlepša v deželi tej!", vendar čarobno ogledalo ni moglo videti v mladenkino dušo, ki je bila grda, pohlepna in hudobna.

V tistem času se je v tej pravljični deželi zgodil čudež – revna ženska je v snežnem metežu rodila lepo hčerkico po imenu Sneguljčica in takoj za tem umrla. Ko je Sneguljčica odrasla, jo je princ prvič videl medtem, ko se je igrala s prijatelji sedmimi palčki. Princ se je vanjo takoj zaljubil, kar pa ni bilo po godu zlobni lepotici. Lovcu je ukazala, naj ubije milo Sneguljčico, saj ni prenesla, da nebi bila več najlepša v deželi …

Vstopnice so na voljo le še na prodajnih mestih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.