Magazin > Film & Glasba & TV
4012 ogledov

Šok v Kmetiji: Žalostna novica končala Simonine sanje o zmagi v šovu

simona križnik Voyo
Simona je prostovoljno zapustila posestvo.

Drama v šovu Kmetija. Simona bi se morala za obstanek v šovu z Božo pomeriti v areni, a jo je zjutraj čakalo pismo, v katerem ji je partner sporočil, da je njena mama v bolnišnici in da sam ne more poskrbeti za njuna dva otroka. Simono je prosil, naj pride domov.

Je kandidatka slutila, da se zunaj odvijajo žalostne stvari? "Pred dvema dnevoma me je stiskalo v prsih in nisem mogla dihati. Mogoče je bil vzrok za to dogajanje zunaj. Kakšno sporočilo.“

simona križnik | Avtor: voyo.si voyo.si

Simona se boji, da bi ji mama umrla, saj ji je ves čas stala ob strani in ji pomagala. Ker je njen partner v priporu, je namreč sama skrbela za družino. "Nimam sreče v življenju. Sama sem ostala z  otrokoma. Sem močna ženska in se potrudim, da so otroci zadovoljni, da jih podpiram, učim, vzgajam. /.../ Živeli smo skromno. Kar smo imeli, smo imeli. Gledali smo na vse dobrine, nismo metali stran denarja za bedarije. Imam tri službe, da lahko pridemo iz meseca v mesec. Zelo malo nam ostane. Kakšnih 100 evrov, zato sem se tudi prijavila v Kmetijo,“ je razložila kandidatka, ki je šov takoj zapustila.

simona križnik Magazin Kmetija: Zato Simonin mož sedi v zaporu

Ker nove glave družine ni imenovala, sta se za ta naziv areni spopadla Danijel in Tom. Zmagal je slednji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.