Magazin > Film & Glasba & TV
16949 ogledov

Šok v Kmetiji: Zaradi malomarnosti bi lahko prišlo do tragedije

kmetija 2022 POP TV
Nada je bila šokirana. "Me hočejo ubiti?" se je spraševala.

Tedna je konec in gospodarica Nada je prišla preverit, kako so tekmovalci Kmetije opravili tedensko nalogo. Vsaka skupina je morala postaviti vrata, ki vodijo na posestvo, in v zemljo skopati "hladilnik". 

Ko je Nada stopila do vrat tekmovalcev, ki živijo v hiši, in jih odprla, je s konstrukcije padla tabla z napisom in jo za las zgrešila. Gospodarica je bila šokirana. "Ko sem prišla prvič, sem vam za dobrodošlico prinesla en hlebec kruha. A vi mene za dobrodošlico z desko po glavi? Kar prvič bi me najraje ubili," se je jezila na vodjo Aleša.

Incident si lahko ogledate TUKAJ.

Na srečo ni zamerljiva in je na dogodek hitro pozabila, je bila pa z opravljeno tedensko nalogo nezadovoljna. Okarala je obe skupini. "Od vsake družine sem pričakovala mnogo več. Da ne komentiram hladilnikov, ker sem res razočarana. Mislim, da se boste morali v prihodnosti bolj potruditi, drugače, ne vem, kako se bomo pogovarjali," je dejala. Zmagala je ekipa pod vodstvo Maje Triler, ki se bo sedaj lahko preselila v hišo.

Ker je izgubila bogatejša skupina, sta se morali v areni spopasti Karin in Valerija, slednja je lahko izbrala dvoboj. Odločila se je za spretnost, a izgubila. 

Komentarjev 2
  • albert6 07:16 09.september 2022.

    In zakaj potem gledaš

  • Ender3 15:39 08.september 2022.

    Igra maloumnih za maloumne, to je potrebno bojkotirat, če se ne da, prepovedat...