Magazin > Film & Glasba & TV
25532 ogledov

Šok za Majo Triler (Kmetija), ko je videla Aneto! Njen brat je namreč ...

kmetija 2022, maja triler voyo.si
Se je tudi vam zdel ta priimek znan?

V letošnji Kmetiji gledamo tudi Majo Triler, ki je prva glava družine hlapcev. Med delom sta njeno skupino obiskali Karin in Aneta, izzivalki, ki se bosta borili za 2. priložnost v šovu, in živita v šotoru zunaj posestva, kjer jima družbo delata še Aljaž in Tom iz lanskoletne Kmetije.

Maja je debelo pogledala, ko je zagledala Aneto. Njen brat je namreč Nik Triler, ki se je s temnolaso in nekaj let starejšo mamico dveh otrok zapletel leta 2018, ko sta skupaj tekmovala v tem šovu. Po koncu šova sta ostala le prijatelja ...

kmetija, nik triler, aneta andollini | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Zanimiva pa je zgodba, ki jo je povedala Maja. Z Nikom namreč že nekaj let ni v stikih. "To je šok. Kaj počneta tukaj? Aneta je bila z mojim bratom v Kmetiji. Kaj sta imela, me niti ne zanima, v to se ne petljam. Nimava stikov, ker se je tako odločil in ga pustim. Rada bi da pride, rada bi govorila z njim. V Kmetiji je rekel, da bi, če bi ga nekdo vprašal, ali ima sestro, rekel ne. Ne pozna mojih otrok, pa je njihov stric. Pa bi rada da jih spozna. Če se pokaže priložnost, mu dam možnost, da se opraviči. Bom oprostila. Ampak brez tega ne," je povedala Maja. 

Kaj je še dejala o sporu in kako žalostna je bila med pripovedovanjem, lahko vidite TUKAJ

Komentarjev 5
  • Ender3 17:04 01.september 2022.

    Uredništvo žurnala, bedno je, kar počnete ! Kaj mislite, da bo normalen blalec plačeval še Voyo, da bi spremljal takšne primitivne izdelke komercialne Tv. Postajete dno plačanega žurnalizma !

  • 4krogci 10:26 01.september 2022.

    Dobro zdej se bo se sestra z njo zapletia, pol pa pride se mama pa tata na vrsto v naslednih sovih kmetije. Pac da ostane v familiji vse skupi ☺️😂😂

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 08:45 01.september 2022.

    Še en dokaz da ne najdejo novih ljudi za sove. Vedno se izpostavljajo eni in isti. Bolani so.