Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Sončni Schengenfest večji in bolj vroč

Kaiser Chiefs
1/10
Arhiv organizatorja
Na začetku avgusta bo Vinico v Beli krajini že peto leto zapored zasedel Schengenfest, tokrat večji in z bolj vročim programom.

Organizatorji napovedujejo, da bo program na letošnjem Schengenfestu, ki se bo v Vinici odvijal med 3. in 5. avgustom, "najbolj seksi" doslej. Nepozabno zabavo v idiličnem okolju Krajinskega parka ob reki Kolpi bo zaznamovala pestra zbirka glasbenih imen, med katerimi so Kaiser Chiefs, Leningrad Cowboys, Parov Stelar, Parni valjak in mnogi drugi.

Nad programom se navdušujejo tudi nastopajoči: "Schengenfest ima najboljši koncertni repertoar tega leta!" meni Tomislav Jovanovič - Tokac, pevec skupine Dan D, ki bo oboževalcem postregla s slovensko glasbo skupaj z drugimi domačimi imeni – Siddharto, Big Foot Mamo, Tabuji, Leeloojamais, Čao Portorož in Klemnom Klemnom.

"Obiskovalcem želimo ponuditi še več kot v preteklih letih, saj je festival že postal znan po zavidanja vredni ravni programa," pravita organizatorja festivala, Darjan Moravec in Jernej Zajc iz KUD-a Bela krajina, in poudarjata, da se obeta tudi večji oder z elektronsko glasbo.

Za prijatelje si je treba čas vzet …
… Ii izkoristiti brezplačno vstopnico. Za akcijsko ceno vstopnic se namreč niso odločili le organizatorji drugih festivalov, temveč jih imate možnost kupiti tudi za Schengenfest. Cenejše vstopnice po 49 evrov in akcijo "za prijatelje": 5 + 1 gratis, je mogoče kupiti in izkoristiti do 26. junija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.