Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Soočite se s temnimi sencami

Temne sence Blitz Film & Video Distribution
Na deževno nedeljo priporočamo ogled misteriozne komične grozljivke Temne sence (Dark Shadows) z Johnnyjem Deppom v glavni vlogi.

Leta 1752 Joshua in Naomi Collins z mladim sinom Barnabasom iz Liverpoola odplujeta v Ameriko, da bi tam družina začela novo življenje. A tudi ocean ni dovolj, da ubežijo skrivnostnemu uroku, ki že rodove pesti njihovo družino.

Dve desetletji pozneje pred Barnabasom (Johnny Depp) kleči ves svet – no, vsaj mestece Collinsport v zvezni državi Maine. Barnabas, gospodar posestva Collinwood, je bogat, vpliven in neukrotljiv babjek. Dokler ne stori hude napake in ne zlomi srca Angelique Bouchard (Eva Green). Ta ga spremeni v vampirja in ga živega pokoplje.

Leta 1972 Barnabas znova vstane od mrtvih in priskoči na pomoč obubožanim in necenjenim potomcem svoje družine. Toda težko privajanje na tehnološki napredek in divji časi brezmejne ljubezni, drog in rock'n'rolla ga privedejo v številne zabavne težave, naposled pa se mora soočiti tudi s še vedno živo in zelo vplivno smrtno sovražnico.

Film je na sporedu v ljubljanskem Koloseju ter Planetu Tuš v Kranju, Celju, Kopru, Novem mestu in Mariboru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.