Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Sostanovalci v bazenu napadli Nino

nina big brother Žurnal24 main
V hiši Big Brother je prišlo do manjšega prepira. David, Ana in Dijana so napadli Nino, da se obrača po vetru in da sama ne ve, kaj bi rada.

Že nekaj časa se stanovalci hiše med seboj pogovarjajo o Nini in o njenem načinu komuniciranja, saj nenehno spreminja svoje mnenje. Dijana ji je očitala, da se bo morala v prihodnosti zbrati in si izoblikovati neko stalno mnenje, saj jo bo to sicer slej kot prej izučilo. Pravijo, da se mora 22-letna Nina v življenju še marsikaj naučiti.

Stanovalci so se o tem že pogovarjali med seboj in z Big Brotherjem v spovednici, zdaj pa so se prvič opogumili, da ji to povedo tudi v obraz. Nina se je branila, da se ob različnih situacijah različno odzove: "Jaz se na stvari drugače odzovem tukaj ali pa zunaj te hiše. Tudi zunaj na stvari drugače reagiram.“ Ob tej izjavi pa so ji sostanovalci še enkrat povedali, da se ne spotikajo ob njene reakcije, ampak na spreminjanje mnenj.

Poleg tega napada pa so se tekmovalci v parih pogovarjali z Big Brotherjem in veliko jih je nominiralo Zajca in Nino. Vsi z izgovorom, da imajo Nine dovolj in da ju nominirajo, čeprav jim je žal za Zajca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.