Magazin > Film & Glasba & TV
947 ogledov

Šov: Planet TV razkril lokacijo nove kmetije

knz Zaplana
1/33
Anže Petkovšek
Tukaj bodo letos snemali šov Kmetija: Nov začetek.

Šov Kmetija: Nov začetek so dve leti snemali na Goričkem, letos pa so za lokacijo izbrali idiličen kotiček na Zaplani. To pa ni edina sprememba, ki jo je Planet TV pripravil za gledalce. V zadnji sezoni so tekmovalci živeli v dveh hišah, ena je bila bogatejša, druga revnejša, tokrat pa bodo vsi živeli pod isto streho. Celo hlev je v isti stavbi.

Kot je povedala producenta šova Melinda Rebrek, bo letošnji šov potekal pod sloganom "Brez milosti" in vsem, ki so si lahko ogledali kmetijo, na kateri bodo živeli kandidati, je bilo takoj jasno, da se ne šalijo. Prvo presenečenje so bile "sobane" hlapcev, ki se nahajajo nad delom hiše, v kateri bodo prebivale živali. Pot vanje tako vodi skozi hlev, kjer je tudi stranišče na štrbunk.

V revnejših spalnicah se bodo morali kandidati stiskati, saj bodo spali na senu. Temperature so ponoči in zjutraj že sedaj zelo nizke, pa šov, ki bo verjeti spet trajal tri mesece, še snemati niso začeli. Poleg tega jim bodo ponoči družbo delali netopirji, polhi pa še kakšna druga žival, ki se bo zatekla na podstrešje ... V spalnicah, kjer bo živela gospoda oziroma gospodarji, bo bolj prijetno, saj so jim televizijci privoščili postelje.

V hiši ni niti elektrike niti tekoče vode. Zunaj je vodnjak, a bo treba vodo prekuhavati.

Kar pa je še huje, je stanje na njivi. Zemlja je slaba, zelenjavo pa so nasadili šele pred enim mesecem, zato bodo morali tekmovalci v prvih tednih pošteno zategniti pasov. Ker je bila pozeba, svojih trebuhov tudi s sadjem ne bodo mogli napolniti … "Znajti se bo treba,“ pravi Rebrekova, ki je zagotovila, da bo kandidatom, tako kot vsako leto, na voljo pratika, s pomočjo katere se bodo lahko podučili o užitnih rastlinah, ki rastejo na tem območju. Pa dober tek ...

Planetovim kmetom bodo seveda na kmetiji tudi letos družbo delale živali. Teh naj bi bilo kar 42. Da bi bilo letos še bolj zanimivo kot lani, televizija obljublja nepričakovane preobrate in šoke za tekmovalce.

Lani je Kmetija po gledanosti prehitela POP TV-jev šov Gostilna išče šefa, letos pa bo za gledalce tekmovala s Survivorjem.

Komentarjev 1
  • nergač 23:00 18.avgust 2016.

    Irena, vidve s Fetiševko ste udarna sila Žurnala24. Brez vaju bi se vse podrlo.