Magazin > Film & Glasba & TV
185 ogledov

Šov, v katerem se ves čas seksa in pije urin

What Happens In Kavos
1/3
Žurnal24 main
V Veliki Britaniji trenutno predvajajo šov What Happens in Kavos, ki je pred nekaj dnevi presegel vse meje dobrega okusa. Gledalci so ogorčeni.

Šokirani gledalci so po ponedeljkovi oddaji na Twitterju izrazili svoje zgražanje nad šovom, ki prikazuje mlade in razuzdane Britance med počitnicami v mestecu Kavos na grškem otoku Krf. Šov med drugim prikazuje onegavljanje sredi plesišča v klubu in pitje urina. V nekem prizoru je moral barman Will za kazen, ker je z enim dekletom spal več kot trikrat, spiti kozarec tujega urina. Naslednji dan se je Will s prijateljema Benom in Colinom odpravil v lokalno bolnišnico na testiranje za spolno prenosljive bolezni, kjer sta prijatelja ugotovila, da sta dobila bakterijsko infekcijo, ki lahko povzroči neplodnost. Eden od udeležencev pa je v šovu na veliko hvalil prijatelja, ki je spal z že več kot sto dekleti.

Odurno, kar se dogaja

Dogajanje v Kavosu gledalci močno kritizirajo, nekateri so na Twitterju zapisali: "Resnično se mi gabi vse, kar se dogaja v tem šovu. Pitje urina?" je zapisal neki uporabnik, drugi pa dodal: "Da so morali na testiranje za spolno prenosljive bolezni? Nezaslišano, nevarno in neodgovorno! Šokiran sem." Eden od komentarjev se glasi tudi takole: "Pogledala sem, kaj se dogaja v Kavosu, in moram reči, da mi je slabo, to je ogabno. Gledala sem pet minut, nato pa sem morala ugasniti televizor."

Komentarjev 1
  • Hribar 16:25 13.januar 2013.

    Kreteni bebasti - zakaj pa to gledajo?!?