Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

"Sovražim seks prizore"

Zakonca sta srečno poročena. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Odbiti igralec Russell Brand, ki je znan predvsem po svojih komičnih nastopih priznava, da je najhujši del filmskega posla snemanje seks prizorov.

Russell Brand je med snemanjem komedije Get Him To The Greek ugotovil, da naravnost sovraži prizore, kjer mora odigrati sceno seksa. 34-letni britanski igralec, ki je sicer velik ljubitelj lepih in mladih deklet, je s to izjavo presenetil marsikoga.

 

Filmski seks ga odbija

"Snemanje takšnih prizorov je pravzaprav zelo stresno, saj to ni takšen seks, kakršnega poznam. Preprosto stojiš tam kot bedak, s spuščenimi hlačami in na osebi, ki je sploh ne poznaš," je povedal Russell, ki je v svoji igralski karieri moral odigrati že kar nekaj seksualnih scen.

 

Med drugim je moral posneti tudi prizor trojčka, kar Russell šteje med svoje najbolj čudne izkušnje. "To je bilo res naporno snemanje," je za konec še dodal zvezdnik, ki bo pevki Katy Perry kmalu obljubil večno zvestobo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.