Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Spajsice na turneji

Veselje oboževalcev ni dolgo trajalo.
1/12
Žurnal24 main
Spice Girls so v Vancouvru začele dolgo pričakovano svetovno turnejo. Na koncertu, ki je trajal dve uri, so zapele 22 pesmi.

Spice Girls so se spet zbrale v popolni postavi in začele novo svetovno turnejo. V kanadskem Vancouvru so po devetih letih spet skupaj na odru stale Victoria, Emma, Mel B, Mel C in Geri. Koncert je zaznamoval začetek njihove turneje Return of the Spice Girls Tour, ki so jo proslavile tudi z albumom Greatest Hits. Zadnje tri tedne so v Los Angelesu vadile pesmi in koreografijo.

Na generalki večer pred koncertom so za družino, prijatelje in izbrane medije zapele Spice Up Your Life, Stop in Say You'll Be There. Kljub medijskemu poročanju o razprtijah v skupini so delovale složno in pesem Stop sklenile s skupinskim objemom.

Dveurni koncert

Na odru so dokazale, da niso sprte. © Flynet/JLP

 
Na dveurnem koncertu so zapele 22 pesmi, ki so zadovoljile apetite razprodane dvorane v Vancouvru. Za začetek so zbrani množici, med katerimi sta bila tudi David Beckham in Avril Lavigne , ponudile eno od svojih največjih uspešnic – Spice Up Your Life. Na odru jih je spremljalo deset plesalcev, oblečene pa so bile v kreacije Roberta Cavallija .

Vancouvrskemu koncertu bodo sledili koncerti v Londonu, Los Angelesu, Cape Townu, Las Vegasu, New Yorku, San Joseju, Šanghaju, Madridu in Pekingu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.