Magazin > Film & Glasba & TV
43 ogledov

Špas teater: za pomoč slovenskim otrokom

ranko babič youtube.com
V četrtek, 23. 6. 2016, in v petek, 24. 6. 2016, si lahko ob 20.35 na Planet TV ogledate posnetek dobrodelne prireditve Špas teater: Predstava vseh predstav za pomoč otrokom.

Na prireditvi so v sodelovanju s Fundacijo Danila Türka Pustimo jim sanje zbirali denar za socialno ogrožene otroke. Donacije bodo omogočene tudi med posnetkom na Planet TV.

Tokrat so na oder sredi ljubljanskega Kongresnega trga z najboljšimi odlomki iz svojih predstav stopili: Ranko Babić, Denis Avdić, Lado Bizovičar, Klemen Bunderla, Jernej Čampelj, Katarina Čas, Miha Debevec, Jure Godler, Jaša Jamnik, Jure Karas, Boris Kobal, Gašper Konec, Ana Maria Mitić, Zvezdana Mlakar, Rado Mulej, Gašper Tič, Jonas Žnidaršič, Nina Pušlar in Matjaž Robavs ter Jan Plestenjak.

Planet TV bo Predstavo vseh predstav, ki je do solz nasmejala zbrane obiskovalce na osrednjem ljubljanskem trgu, predvajal v dveh delih, in sicer v četrtek, 23. 6. 2016, in v petek, 24. 6. 2016, ob 20.35.

V sklad s SMS-donacijami bodo lahko darovali tudi gledalci Planet TV.

Donacijo lahko prispevate tako, da na številko 1919 pošljete SMS s ključno besedo:
NASMEH1 in podarite 1 €
NASMEH5 in podarite 5 €

Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Izimobila, Debitela, Simobila, Telemacha in T-2. Navedeni mobilni operaterji se odpovedujejo vsem prihodkom z naslova poslanih SMS-sporočil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.