Magazin > Film & Glasba & TV
51 ogledov

Špela kot rimska boginja

(Foto: Youtube)
1/7
Žurnal24 main
Špela Grošelj je posnela drugi samostojni video za svoj drugi singel Poljubi moje ustnice, v katerem se je prelevila v seksi rimsko boginjo. Poglejte, komu je pustila, da je poljubil njene ustnice.

Snemanje Špelinega drugega videospota prikazuje vzdušje pravih rimskih term, kjer se poleg zapeljive pevke znajdeta tudi dva mladeniča, ki se za

V zavihku Galerija si oglejte fotografije s predstavitve spota minulo soboto na Ptuju.

Špeline ustnice spustita v pravi dvoboj. Kdo zmaga, rimski vojščak Andrej ali gladiator Aleš, si oglejte v zavihku Video.

Kako se ob tem, da Špelo poljublja nekdo drug, počuti njen Bojan, pa pravi: "Bojan ni bil nič ljubosumen, moj posel sprejema, seveda pa tudi vse, kar paše zraven. Glasbeniki smo v vsakem videospotu igralci in zaigrati moram tudi kaj takega. Sicer pa ni bilo nobenega poljubljanja, ampak samo nedolžen Cmok."

 

Sicer pa je pevka ravno sredi snemanja tretjega singla, luč sveta pa je ugledal tudi videospot za pesem Čez leto ali dve, ki jo je posnela z Domnom Kumrom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.