Magazin > Film & Glasba & TV
74 ogledov

Špela: "Moja odločitev je fanta šokirala"

špela hojnik Planet TV
"Sem takšna, kot sem, in ne morem biti drugačna, za razliko od nekaterih," je v intervjuju za naš medij povedala Špela, ki je šov Kmetija: Nov začetek zapustila prostovoljno.

Vam je žal, da ste prostovoljno odšli?
Prav nič mi ni žal. Odšla sem zaradi odnosov, saj so se nekateri spuščali na osebni nivo.

Je vašo družino presenetilo, da ste šov zapustili prostovoljno?

Niti ne. Fant je bil presrečen, da sem spet doma. Ostali so mojo odločitev razumeli. Moje vrnitve so bili zelo veseli.

Povedali ste, da odhajate, ker ne prenašate hinavščine. Kdo je bil v tem pogledu najhujši?
Ni me zmotila le ena oseba. Vsak je bil po svoje hinavski. Odšla sem, ker enostavno nisem želela biti med takšnimi ljudmi.

Zdelo se je, da se z Anito in Marušo niste najbolje ujeli …
Z njima sem čisto normalno komunicirala. Z Anito sem imela konflikt zadnji dan, ker je kričala name. Povedala sem ji, da me to moti. Moj komentar je sprejela in se na nek način tudi opravičila.

Izkusili ste siromašni in bogati predel ter tudi življenje na skriti kmetiji. Kje je bilo najlepše in kje najhuje?
Najlepše in najhuje hkrati je bilo na skriti kmetiji. Zame je bilo najhujše to, da smo spali pod milim nebo. Zeblo me je, nismo imeli strelovoda, zato me je bilo med nevihtami strah. Klop me je ugriznil, v bližini smo opazili tudi kače … Tega nisem navajena. Bila je kar velika preizkušnja, tudi zato, ker si lahko veliko razmišljal, saj nismo imeli tedenske naloge in obveznosti. Je bilo pa lepo, saj sem imela veliko časa za šport.

Kako so vas roparke, ko ste prišle na kmetijo, sprejeli ostali tekmovalci?
Pričakovala sem, da nas ne bodo najlepše sprejeli. Ostali so me nominirali že pri prvih nominacijah, češ da se z mano niso imeli možnosti povezati in da se stari igralci ne bi smeli vračati v igro. Ko sem jih pozneje vprašala, kaj bi oni storili na mojem mestu, pa so se strinjali, da bi se tudi oni vrnili. Takoj sem začutila, da jih moti, da smo prišle. Z vsemi sem sicer normalno komunicirala, izogibala pa sem se debatam in opravljanju. Jaz sem prišla, da bi delala in doživela šov. Nisem se želela obremenjevati s taktiziranjem. Na stvari drugače gledam kot ostali. Če v realnem življenju nisem hinavec, tudi v šovu ne bom. Če v realnem življenju ljudi ne ponižujem, jih tudi v šovu ne bom … Sem takšna, kot sem, in ne morem biti drugačna, za razliko od nekaterih.

Ko ste se s Kajo pogajali za ponoven vstop v šov, ste ji zagotovili, da imate možnosti za zmago. Ste to mislili resno?
Sem in še vedno verjamem, da bi lahko zmagala, če ne bi sama odšla.

Kakšno je vaše mnenji o parčkih v Kmetiji? So v prednosti?
Jaz se jih nisem bala. Nekateri so sicer menili, da je par v prednosti, ker drug drugega podpirata. Podpirata se lahko tudi dva tekmovalca, ki nista v ljubezenskem odnosu. Naši pari so se mi prav smilili. Drug drugega živcirajo, zbadajo in zganjajo cirkus … Energijo so zapravljali za brezvestnosti.

Vaš fant menda ni bil vesel, ko je slišal, da si želite v šov?
On je bil šokiran in zaskrbljen. Po izobrazbi sem farmacevtka, se pravi, da sem zelo natančna in pedantna, še zlasti glede čistoče. Poleg tega zelo rada jem. Matijo je skrbelo, kako se bom znašla, tudi zato, ker sem bolj drobne postave.

Bi šel z vami v šov?
Ne. Je pošten, prijazen, delaven … Krivica ga boli, tako kot mene. Tudi on se v takšni družbi ne bi počutil dobro.

Udeležili ste se več lepotnih tekmovanj. Bi lahko potegnili kakšno primerjavo med resničnostnimi šovi in izbori?
Kuhinja je vsepovsod. (smeh)

Po spletu so komentirali vašo postavo, češ da ste presuhi za lepotna tekmovanja. So vam že kdaj očitali, da imate motnjo hranjenja?
Marsikdo mi reče, da sem presuha. Imam pač takšno telesno konstrukcijo. Ne zredim se. V šovu sem shujšala za kilogram, a se mi je to zelo poznalo. Te komentarje sem prebrala in se jim nasmejala.

Nekaj je bilo tudi komentarjev o vaših pogajalskih sposobnostih. Kdaj ste opazili, da ste Kaji ponudili 800 evrov več kot je zahtevala?
(smeh) To je bilo spontano. Ni se mi ljubijo več pogajati. Izpadlo pa je smešno.

Kaj ste v šovu spoznali o sebi?
Da lahko zdržim brez mesa.

Komentarjev 1
  • KOJAK 13:50 08.oktober 2015.

    Klop jo je ugriznil :)....