Magazin > Film & Glasba & TV
1 ogledov

Spet bodo krokali

Prekrokana noč je v filmske blagajne prinesla slabe pol milijarde dolarjev. (Fot Žurnal24 main
Bradley Cooper in preostala zasedba se že veseli drugega dela filma Prekrokana noč. Prvi del je v filmske blagajne prinesel slabe pol milijarde dolarjev.

Igralec Bradley Cooper je navdušen nad novico, da šefi prve Prekrokane noči že razmišljajo o še enem nadaljevanju predporočne dogodivščine. V družbi Eda Helmsa in Zacha Galifianakisa je namreč tako užival, da bi se snemanju brez premisleka znova pridružil. Trdi, da bi mu bilo popolnoma vseeno, če bi bil scenarij katastrofalen in film popolnoma neperspektiven.

 

Kdo bo tokratni ženin?

V lanski Prekrokani noči se je, če zanemarimo nenačrtovano poroko Stuja Pricea (Ed Helms), v osnovi poročal Doug Billings (Justin Bartha), pri predporočnih norčijah pa sta mu družbo delala še Galifianakis in Cooper, ki je, medtem ko režiser Todd Phillips šele razmišlja o snemanju in scenariju za drugi del lanske uspešnice, že nestrpen: "Tudi če scenarij ne bo dober, bi igral v še enem filmu! Redkost je, da imaš takšno izkušnjo z ljudmi in da se z njimi tako dobro razumeš, zato bi, če bi mi kdo ponudil, ali bi hotel še enkrat tri mesece snemati z njimi, odgovoril v manj kot v sekundi – seveda!"

 

Navdušenemu Cooperju se očitno ne dogaja pogosto, da bi se s svojimi soigralci tako zabaval, mu pa veliko pomeni: "Med snemanjem filma greš skozi veliko intimnih stvari – zelo hitro ugotoviš, ali ti je nekdo všeč ali ga sploh ne maraš. Je podobno, kot če se s kom ujameš pri športu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.