Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Spice Girls znova na filmskem platnu

Bo novi film o spajsicah tokrat le uspešnica? (Foto: EPA) Žurnal24 main
Članice nekdaj zelo popularne pop skupine Spice Girls bodo znova začinile vaša življenja. Tokrat ne bodo pele in plesale, temveč se bodo vnovič poskušale izkazati na filmskem platnu.

V začetku leta so nekdanje Spice Girls Victoria Beckham, Emma Bunton, Geri Halliwell, Melanie Brown in Melanie Chisholm naznanile, da so se s producentko muzikala Mama Mia Judy Craymer pogovarjale o svojem novem filmu z naslovom Viva Forever.

Po mesecih dogovarjanj zvezdnice zdaj upajo, da jim bo uspelo posneti nadaljevanje filma Spice World iz leta 1997. "Sodelovale bomo pri novem filmu o Spice Girls, ki bo nastajal pod taktirko Judy Craymer in ekipe, ki je ustvarila film Mama Mia! Preko elektronske pošte si že pošiljamo ideje in presrečne smo, da se to dogaja," je za Daily Mail povedala Buntonova.

Čeprav njihovega prvega filma kritiki niso prav dobro sprejeli, je vseh pet članic zelo vznemirjenih nad nadaljevanjem, je še dodala 34-letna pevka. "Že prej smo želele posneti še en film, vendar smo potem posnele album in se odpravile na turnejo, nazadnje pa nas je Geri zapustila, zato ni bilo iz tega nič,“ je še razkrila Emma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.