Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Spontani in ovekovečeni Sarrasin

Sarrasin Jasna Blažič, LokalPatriot
Galerija Kluba LokalPatriot vabi na prvo otvoritev v novi sezoni, odprtje fotografske razstave mlade novomeške avtorice Jasne Blažič, ki se bo zgodila nocoj ob 19. uri.

Jasna Blažič se je za fotografijo navdušila že v otroških letih, ko je opazovala očeta za fotoaparatom. Sama se je z njo začela poigravati v najstniških letih, resno zanimanje pa se je v njej prebudilo z nakupom zrcalno-refleksnega fotoaparata. S tem so se začeli izobraževanje o načinu fotografiranja, nešteto prebranih knjig o fotografiji in seveda tudi veliko vaje.

Serija fotografij z naslovom Sarrasin, ki bodo razstavljene v galeriji kluba LokalPatriot, je nastala spontano, ob opazovanju odraščanja Jasnine mlajše sestre Ajde. Združujejo odraščanje Jasnine fotografije in prikazujejo spreminjanje njene sestre od mile deklice do karizmatične ženske.

Serijo sestavlja množica motivov in različne tehnike, v kombinaciji z različnimi prostori in situacijami, ki skupaj osnujejo močno zgodbo.

Vstop je prost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.