Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Spoznajte Koka in duhove

Koko in duhovi Kinodvor
V Kinodvoru si lahko v sklopu Kinobalona ob 17. uri z otroki ogledate film Koko in duhovi (Koko i duhovi), napeto detektivsko zgodbo, posneto po znanem hrvaškem romanu Ivana Kušana.

Film pripoveduje o dečku Koku (Antonio Parač), ki se z vasi preseli v mesto, kjer spoznava nove prijatelje in doživlja nove zgodbe. Toda ko gre kaj narobe, potrebuje pomoč tistih "starih" z vasi.

Stanovanje, v katerega se preselijo Koko in njegova družina, je bilo nekoč last skopuškega Vinceka (Predrag Vušović), čigar smrt je bila skrivnostna. Govori se, da se Vincek prikazuje kot duh. Ali duhovi res obstajajo? Bo Koko s prijatelji razkril skrivnostno smrt? Pri tem sodelujejo še Kokova sestra Marica (Nina Mileta), pes Car, modri inšpektor Krivić in zaskrbljeni starši.

Koko in duhovi je celovečerni igrani prvenec zagrebškega režiserja Daniela Kušana, znanega tudi kot avtorja TV serij na hrvaški televiziji. Kušan je diplomiral iz filmske in televizijske režije na zagrebški Akademiji dramskih umetnosti. Dela kot režiser in scenarist pri filmskih in televizijskih projektih.

Redna cena vstopnice je 4,25 evra, za članek Kluba Kinobalon pa tri evre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.