Magazin > Film & Glasba & TV
0 ogledov

Spremenjena lokacija Exit kampa

Dance arena na festivalu Exit. Žurnal24 main
Zaradi velike verjetnosti poplav so organizatorji prestavili Exit kamp na območje neaktivne vojašnice.

Exit kamp bo postavljen na Petrovaradinski trdnjavi, in sicer na območju neaktivne vojašnice Janko Čmelnik (Trandžament). Kamp se bo iz prvotne lokacije – za Oficirsko plažo – preselil iz varnostnih razlogov, saj obstaja velika verjetnost, da bo (zaradi napovedanega zelo visokega vodostaja Donave) prvotna lokacija poplavljena.

Trenutno poteka selitev vse potrebne infrastrukture kampa na novo lokacijo, ki jo je sicer odstopila srbska vojska. Glede na to, da je vojašnica v neaktivnem stanju, na njenem območju ni nikakršnega strelnega orožja niti vojaških oseb, sam teren pa je odlična lokacija za postavljanje kampa.

Kamp bo postavljen na sedmih hektarjih, edina razlika med prvotno in novo lokacijo je, da ta kamp nima plaže. Obiskovalci bodo lahko obiskali katero od mestnih plaž, seveda če bo vodostaj Donave to dovoljeval.

Dobro poskrbljeno za varnost, higieno in obveščanje
Vrata kampa se bodo odprla 6. in zaprla 15. julija. Vseh deset dni bodo tako kamp kot tudi vse službe obratovale 24 ur dnevno. Redarji bodo skrbeli za varnost obiskovalcev in na voljo bodo za vse informacije ter pomoč. V kampu je 160 toaletnih prostorov, 150 umivalnikov in 75 tušev s toplo vodo. Raznovrstno hrano in pijačo bodo prodajali v tako imenovanem Foodland prostoru v kampu. Dostop do interneta in ostalih stvari bo nespremenjen ne glede na spremembo lokacije. Kampistom bo na voljo tudi recepcija, kjer lahko pustijo osebne stvari, polnijo telefon, kamero ali podobno. Kamp je odgovoren samo za stvari, shranjene na recepciji, kar se tudi posebej plača.

Cena ostaja enaka
Obiskovalci kampa bodo lahko poleg festivalskih spominkov kupili tudi kamping opremo, šotore, spalne vreče in številne druge stvari. Cena za nočitev v kampu ostaja 25 eur. V Novem Sadu je na voljo le še nekaj prostih mest v hotelih in hostlih, za rezervacijo zadnjih mest na Exit avtobusih pa se je najbolje obrniti na ekskluzivnega ponudnika za festivalske vstopnice, pakete in Exit kamp.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.