Magazin > Film & Glasba & TV
53 ogledov

Sramota brez sramu

Scena 22.01.13, joseph gordon-lewitt, scarlett johansson, foto: promo Promo
Gordon-Levitt s prvencem "zmagal" že v prodaji pravic za distribucijo filma.

Festival neodvisnega filma Sundance, ki letos kot osrednjo temo izpostavlja spolnost, je bil tudi priložnost za režiserski krst Josepha Gordona-Levitta, ki je kljub dolgoletni igralski karieri šele v zadnjem času postal eno od osrednjih imen Hollywooda. Medtem ko mu je pri vzponu med igralce A-liste z vlogami v svojih filmih pomagal predvsem Christopher Nolan, sam pa jim je piko na i postavil z glavnima vlogama v trilerju Časovna zanka in črni komediji 50/50, pa gre 32-letnemu igralcu kot režiserju očitno dobro tudi samemu.

Uspeh še pred začetkom

Po poročanju Deadlina naj bi pravice za distribucijo njegovega režijskega prvenca z naslovom Don Jon's Addiction že odkupila družba Relativity Media, ki naj bi zanje odštela kar štiri milijone dolarjev ter se zavezala, da bo za promocijo filma namenila 25 milijonov dolarjev in da bo ta poleti prikazan v dva tisoč kinematografih. Gordon-Levitt je z nizkoproračunsko komedijo o zasvojencu s spletno pornografijo, ki ga igra sam, tako dosegel velik uspeh še pred podelitvijo nagrad na Sundanceu, nič slabše pa mu glede na prve odzive, ki hvalijo tako zgodbo brez zadržkov kot njegovo igro in igro Scarlett Johansson, ne bo šlo niti v kinematografih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.