Magazin > Film & Glasba & TV
9460 ogledov

Sramotno: Tako sta kandidatko žalila žiranta znanega nemškega šova

dieter bohlen, pietro lombardi Profimedia
Resničnostna zvezdnica se je želela pokazati v drugačni luči, a sta ji Dieter Bohlen in Pietro Lombardi prekrižala načrte.

V novi sezoni talent šova 'Deutschland sucht den Superstar' bo občinstvo videlo tudi starleto Jill Lange, znano iz več vročih televizijskih formatov, kot sta Are You The One – Realitystars in Love in Ex on the Beach. 

Ko so žiranti izvedeli za njeno preteklost, je začelo po lepotički padati. Pevec Pietro Lombardi jo je kar naravnost vprašal: "Spala si z več osebami?" Jill mu je odgovorila z "da". Lombardi se je nato obrnil k fantu 22-letnice in ga vprašal, kako se ob tem počuti. "Saj nisem nič boljši," mu je odgovoril. 

Nato se je oglasil oče tega šova, Dieter Bohlen, nekdanji član dua Modern Talking, ki je bil do svetlolaske še bolj nesramen. Najprej jo je vprašal, zakaj se je odločila za sodelovanje v takšnih formatih. "Po maturi sem se vprašala: 'Kaj boš pa sedaj?' Že od nekdaj sem si želela doživeti kul stvari in pustolovščine," mu je odgovorila." Dieter je nato pripomnil: "Si kdaj naredila kaj normalnega? Ali samo maturo in se nastavljala?"

Jill je sicer prišla v naslednji krog, je pa na Instagramu objavila video, v katerem je v solzah povedala, da občinstvo ne bo videlo vsega, kar se je dogajalo na avdiciji. "Znam sprejeti kritiko. Povej mi, da ne znam peti, da zvenim kot hijena. A Dieter se je spustil na osebni nivo. /.../ Užalil me je."

Bohlen naj bi jo med drugim še vprašal, ali namerava tudi v tridesetih skakati iz postelje v posteljo in postati snažilka. "To so ljudje, ki imajo čustva. Ne razmišljajte le o gledanosti in pozornosti," je še dodala mladenka, ki je nad oddajo močno razočarana. 

 

Komentarjev 3
  • Avatar Syn
    Syn 10:12 24.januar 2023.

    Če pa sta oba buzija. Kaj drugega pa lahko od teh dveh toplovodarjev pričajuješ?

  • popokatopetl 10:05 24.januar 2023.

    Iz glasbenega opusa Dietra Bohlena bi se dalo tud grdo norce brit, hehe

  • Avatar pantani
    pantani 09:47 24.januar 2023.

    In kaj je tukaj spornega, če se greš take stvari, moraš v vzeti v zakup, da te bodo ljudje spraševali osebne stvari!!!