Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Srbija ima svojo Susan Boyle

Sandra Todorović je navdušila s pesmijo Con te Partiro. Žurnal24 main
Susan Boyle je očitno navdihnila grde račke po vsem svetu. Tako je sedaj tudi Srbija dobila svojo Susan.
Sandra Todorović ni nikoli obiskovala glasbene šole, pri 21. letih pa se je odločila za ure solo petja, kjer je izpilila pesem slavnega opernega pevca Andrea Bocellija Con te Partiro . S to pesmijo se je predstavila na oddaji Ja imam talent , srbske različice Britan's Got Talent . Žirijo je Sandra navdušila.

"Ko so mi dejali, da sem prišla v naslednji krog, sem bila zelo vesela, sploh nisem mogla verjeti. Že prej sem hodila na različne avdicije, kjer so me ljudje sicer opazili, a me niso več poklicali. Nikoli nisem hodila v glasbeno šolo, pri 21. letih pa sem vzela ure petja. Takrat se je začela vojna in tako sem prenehala s petjem. Nekajkrat sem nastopila s cerkvenim zborom ali na knjižnih večerih," je povedala Sandra.

Sandro mediji že primerjajo s Susan Boyle, ki je gledalce očarala v britanskem šovu iskanja talentov. Če bo Sandra slučajno zmagala, je dejala, da bo osvojeni denar zapravila za šolanje petja, uredila stanovanje in hčerki zagotovila boljše življenje.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.