Magazin > Film & Glasba & TV
112 ogledov

Sredi Ljubljane vzdušje kot na plaži

divino
1/20
Mediaspeed.net
Zelena terasa ljubljanske nakupovalne galerije BTC nad restavracijo diVino je včeraj postregla z novo mero zabave in spet se je izkazalo, da pravo poletno vzdušje, kot smo ga sicer vajeni na plažah ob morju, lahko vlada tudi sredi naše prestolnice.

DJ Lady M je včeraj s skrbno izbrano mešanico house ritmov dodobra ogrela obiskovalce, ki so se predali uverturi v tokratno diVino sredo. Po ogrevanju se je na sceni pojavila povezovalka večera, improvizatorka in stand up komičarka Ana Marija Mitić ter skupaj z bendom napovedala "strup v mali steklenički" – pevko Alyo, ki je s svojimi največjimi hiti in nekaterimi priredbami poskrbela za "pravo energijo večera" nad prestolnico. In če smo pred štirinajstimi dnevi uživali ob glasbenem presenečenju večera Nini Pušlar ter Katarini Mali, sta tokrat oder zavzela obetaven mlad slovenski kitarist, ki sicer živi ter ustvarja v Los Angelesu, Mak Grgić in ena naših najbolj cenjenih vokalistk Nuška Drašček.

Raper Trkaj pa je na noge spravil tudi vse tiste, ki so ta večer namesto plesišča izbrali udobne ležalnike. Skupaj z Alyo sta navdušila tako z duetom pesmi "Price Tag" kot tudi improvizacijo v živo!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.