Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Standupate po angleško?

Angleški komik in igralec Dave Thompson, ki je občinstvo s svojim posnemanjem Ma Žurnal24 main
V stand upu v Cvetki za spremembo uživajte v angleškem jeziku. V goste ob 20.30 prihaja angleški komik in igralec Dave Thompson.

Dave Thompson je morda najbolj znan po svoji vlogi Telebajska Tinky Winkyja, a je gledalce osvojil še z vlogo v humoristični nanizanki Time Gentlemen Please in z dvema manjšima vlogama v filmu Bena Eltona Maybe Baby. Poleg tega je Dave mednarodni stand-up komik in povezovalec dogodkov, znan po svojih brilijantnih enovrstičnicah in malce čudaški pojavi. Cenjen je tudi kot pisec za zabavne televizijske oddaje (Harry Hill’s TV Burp! in The Sketch Show). Skupaj z Jimom Tavarom je napisal knjigo Sit Down Comedy (2003), svojo kreativnost pa mnogokrat uporablja tudi pri pisanju materiala za druge stand-up komike, kot so Bruce Forsyth, Boothby Graffoe in Jim Tavare.

Thompsonu bo družbo delal Eduard Toth, madžarski komik, ki je videl že ogromno sveta. Trenutno živi v Budimpešti, prebival pa je že v San Diegu, Londonu in Barceloni. Ko ne gnete materiala na stand-up večerih, je pisatelj, zaljubljen v javni prevoz, kot pravi sam. Opisuje se kot človek, poln dvomov, v kar pa pogosto tudi malo podvomi. Vedno je bil najljubši v družini, le da se ne more spomniti, kateri natančno v družini je.

Za vstopnico boste odšteli 9 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.