Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Standupate po angleško?

Joe Rowntree Facebook
V stand up komediji v Cvetličarni Mediapark za spremembo uživajte v angleškem jeziku. V goste ob 20.30 prihaja angleški komik Joe Rowntree.

Joe Rowntree je eden bolj energičnih komikov, talentiran igralec in šarmanten vodetlj televizijskih šovov. Trenutno uživa v turneji s svojim največjim vzornikom, doličnim komikom Stephenom K Amosem. Pred tem je ogreval za Rhoda Gilberta in vsem dobro znanega Scotta Capurra.

Kot novinec na sceni je takoj pobral številne angleške nagrade in zmagal na skoraj vseh tekmovanjih, ki se jih je udeležil. Trenutno je headliner ali MC v najboljših klubih širom Velike Britanije, kot so Jongleurs, Comedy Café, Comedy Store, Komedia, Banana Cabaret and The Stand.

Njegova televizijska kariera se je začela s pisanjem materiala za Anne Robinson (the Weakest Link). Vodil je Brainiac Live in se pojavil v šovu Sky1, kar mu je prineslo številne nagrade in pohvale kritikov.

Na odru Cvetličarne se mu bo pridružil Dushan Tomich Doole, slovenski stand-up komik leta, ki se je opogumil in prevedel svoj material v angleški jezik.

Za vstopnico boste odšteli šest evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.