Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

"Starejši je, boljši je"

Žurnal24 main
Michael Bolton je pri svojem novem albumu moči združil z mlajšo generacijo, kar izdelku ni niti najmanj škodilo.

One World One Love je tipičen album Michaela Boltona, a z nekaj več urbanega ritma. Če je v preteklosti dvakratni dobitnik grammyja prisegal na velike balade, se je še zlasti s tem albumom poskušal približati bolj popovskim, mainstream ritmom. A brez bojazni. Njegov seksi in čutni glas kljub močnejšim ritmom ne zbledi.

Na albumu je tudi priredba Sign Your Name, pesem Terrencea Trenta D’Arbyja.

Že prva pesem Ready for You preseneti z reggae ritmi, kar njegovih največjih oboževalcev sicer ne bo šokiralo. Spominja namreč na njegovo veliko uspešnico Can I Touch You There. The Best, Just One Love in balada You Comfort Me pa močno spominjajo na njegove stare hite.

Presenetljivo (ali pa tudi ne) je njegovo sodelovanje z Lady GaGa, pevko, s katero Boltona le težko povežemo. A divja dama je pokazala, da ima nežno dušo. Murder My Heart govori o usodni ljubezni in je za mnoge najboljša pesem na albumu. Sodeloval je tudi z R&B senzacijo Ne-Yom, ki je bil nad 55-letnim pevcem več kot presenečen. "Knjig ne smem več soditi po naslovnici. Mislil sem, da bo zavrt, a ni bil. Bil je zelo sproščen in preprost," je povedal Ne-Yo, ki se je lahko podpisal pod The Best.

"Bolton se stara kot vino. Starejši je, boljši je," pa je nekdo o njem zapisal na spletu in s tem se lahko le strinjamo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.