Magazin > Film & Glasba & TV
127 ogledov

Starostna meja za nastop SheDivaz?

SheDivaz
1/2
Nejc Tomšič
V medijskem sporočilu najave nastopa plesalk skupine SheDivaz so zapisali, da si bodo predstavo lahko ogledala dekleta nad 18 let in fantje nad 21 let.

Plesalke plesne šole Kazina Ada Kogovšek, Ula Šemole, Tjaša Resnik, Andreja Vakselj, Nika Horvat in Tina Vunjak, ki sestavljajo skupino SheDivaz, bodo 17. decembra premierno predstavile svoj novi šov, ki so ga pripravljale zadnjih nekaj mesecev pod okriljem idejnega vodje in glavnega koreografa Željka Božića ter sokoreografinje Ade Kogovšek, v novoodprtem klubu Cirkus. "Pričakujete lahko nepričakovano, zapeljivo, udarno in presenetljivo kabaret predstavo," vabi šest brhkih deklet, ki vas bodo začarale "z zapeljivimi gibi, izzivalnimi kostumi v sedmih različnih zgodbah. V stilu burleske se s plesom in petjem čutno in nagajivo poigrajo z erotično domišljijo občinstva".

V vabilu na dogodek nam je sicer padla v oči informacija, da si bodo predstavo lahko ogledali le fantje nad 21 let starosti, medtem ko so kot starostno omejitev za dekleta navedli 18 let. Čemu razlika v starostni omejitvi? Takšna naj bi bila politika kluba Cirkus, so nam pojasnili iz agencije Avi, ki je organizator dogodka, navkljub temu "da bi si jo lahko ogledali tudi fantje pod 21 let, saj ni nič takega, česar ne bi smeli videti,“ so še dodali.

Vendar so nam v Cirkusu zatrdili: "Zakonsko je v klub dovoljen vstop vsem, ki so dopolnili 18 let, mlajši pa lahko vstopijo v spremstvu staršev ali zakonskih zastopnikov. Ker je Cirkus kraj za vse, ni rigidnega ločevanja in napisanega pravila za dekleta in fante." Potemtakem to pomeni, da bodo dekleta iz SheDivaz navsezadnje lahko burkale domišljijo tudi fantom, mlajšim od 21 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.