Magazin > Film & Glasba & TV
46 ogledov

Stavros in Zenić na večerji z oboževalci

Jasmin Stavros
1/4
Tomaž Pirman
Hrvaška superzvezdnika, Jasmin Stavros in Dražen Zečić, sta skupaj z voditeljema oddaje Smeha polna skleda, Kaly Kolonič in Jasminom Džafićem, presenetila kar 20 slovenskih oboževalcev, ki so lahko z njima več ur uživali na gurmanski večerji.

Malokdo ima to srečo, da ga na večerjo povabi njegov najljubši zvezdnik. Jasmin Stavros in Dražen Zečić pa sta na večerjo povabila kar 20 svojih zvestih oboževalcev in se z njimi zabavala pozno v noč. Gostje so z zvezdnikoma klepetali o glasbi, načrtih, smučanju in prihajajoči skupni turneji, ki se bo v tem mesecu odvila v Celju, Novem mestu in Slovenj Gradcu. Večer se je končal kot nepozaben žur poln obdarovanj s strani oboževalcev, po večerji pa sta glasbenika odhitela obveznostim naproti. Zečić v Prekmurje na koncert, Stavros pa v Kranj, kjer je snemal svoj nov videospot s Sandijem Murovcem - Murijem, znanim slovenskim učiteljem smučanja, s katerim sta naredila nov duet, tokrat že tretji, za pesem Ima nas još (ko pijane budale).

Hrvaška superzvezdnika pravita, da je Slovenija zagotovo njun drugi dom, gostje pa so bili vidno zadovoljni: "To je bil zagotovo najlepši dan našega življenja! Več ur druženja iz oči v oči s tako velikima pevcema ob dobri hrani je uresničitev naši najbolj norih sanj! Hvala za večer, ki ga bomo pomnili za vedno," so bili hvaležni oboževalci. Oddajo Smeha polna skleda si lahko ogledate tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.