Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Ste podvrženi različnim postopkom?

V postopku Bunker
V Stari mestni elektrarni Ljubljana si lahko ob 20. uri ogledate prvo avtorsko gledališko predstavo koreografinje, plesalke in režiserke Jane Menger z naslovom V postopku.

V postopku je zgodba o tem, kako je posameznik v različnih družbenih funkcijah in vlogah nenehno podvržen različnim postopkom, ki ga ohranjajo negotovega in jim nemalokrat umanjka pričakovana finalnost, trenutek, ko bi pomirjen ugotovil, da je prišel na njihov konec.

Četudi je v sodobnem svetu nemara nemogoče govoriti o kakršnikoli enotni zgodbi, ki bi si jo bili o sebi sposobni povedati vsi in se vsi v njej prepoznati, obstaja nemara že za moderne, predvsem pa za sodobne ljudi neki skupni imenovalec, da se kot ljudje neke skupnosti, recimo temu: družbe, v različnih življenjskih situacijah srečujejo s postopki. Vanje so vključeni, jih sprožajo in so jim podvrženi v ljubezni, znanosti, umetnosti in politiki.

Cena vstopnice znaša 12 evrov, za dijake, študente in upokojence osem evrov. Za brezposelne je vstop prost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.