Magazin > Film & Glasba & TV
56 ogledov

Ste vedeli, da je Tomaž zvezda Youtuba?

Tomaž Big Brother Youtube
Tomaž iz Big Brotherja je že nekaj časa zvezdnik v Sloveniji, saj je na na svojem YouTube kanalu velikokrat objavljal različne komentatorske posnetke.

Tomaž, ki ga poznamo iz Big Brotherja, je že pred nastopom v resničnostnem šovu bil prava komentatorska zvezda. Na svojem kanalu na spletni strani YouTube je objavil kar nekaj posnetkov, kjer je med vožnjo komentiral različne aktualne novice. Skupna točka vseh videov? Tomaž je očitno jezen prav na vse na tem svetu. Ne samo, da je komentiral dogajanje na mariborski šoli, ko sta se ravnatelj in učiteljica prepustila strastem v enem od kabinetov, komentiral je tudi čistočo pekarn, delo policistov, celo parfume in ženske preference pri moških.

Čeprav se zdi, da je Tomaž jezen na veliko stvari, se po ogledu videov zdi, da je zelo jezen tudi na ženske. V videu z naslovom "Jezen na parfume“ je komentiral, da ga moti, ker ženske ne marajo pravih moških: "Valda rok si ne smemo umazati, ker potem te baba ne maram, če si umazan pa ker smrdiš po olju in po nafti...“

Glede na njegove izjave, se zdi, da je Tomaž jezen na neko dotično osebo, saj pravi: "One bi vse imele direktorje, pa one bi bile direktorice. Če imaš ob cesti audija, to je v redu. Kaj je to honda pa ona ne ve. Sploh ne ve, kaj je dober avto!“

Tomaž za enkrat v hiši Big Brother ni pokazal svoje jezne strani, vendar pa se svojimi soigralci vseeno ni dobro ujel. Kaj bi si ostali mislili o njegovem jeznem pogledu na svet? Bi se strinjali z njim ali bi ga pokritizirali?

Komentarjev 6
  • Matjaž Kos 19:10 05.april 2015.

    Bo treba še več takihle " TOMAŽEV " .ssA zakaj ?ssZATO ker nas enostavno " IGNORIRAJO " nas DRŽAVLJANE tiste ki " DELAMO " ! ! !

  • tero 21:26 04.april 2015.

    ma kakšna zvezda, en velik prostak

  • Xerxes 16:14 04.april 2015.

    Preprost um ima tudi na svet poenostavljen pogled