Magazin > Film & Glasba & TV
1979 ogledov

Ste že slišali novi slovenski poletni hit?

bql Youtube
Brata Piletič spet poskrbela za nepozabljive ritme.

Spomladi sta priljubljena brata Piletič navdušila z uspešnico 'NA FRIŠNO', ki se po ogledih že bliža magični številki milijon na Youtubu, zdaj pa tik ob začetku poletja stavita na nov radijski singel 'KO BO TO ZA NAMA'.

Zgodba o poletni romanci, združeni s poletnimi reggaeton ritmi, je svež pristop dua BQL. V novi glasbeni zgodbi sta združila moči s številnimi talenti, ki sta jih Rok in Anej iskala po Sloveniji v sklopu akcije Čas da zablestiš 2020. Prijavilo se je več kot 100 oseb, na koncu je bilo izbranih okoli 25 pevcev.

Videospot je bil posnet v Čokoladni vasi na Limbuškem nabrežju na Štajerskem, več kot 25 članska ekipa na snemanju videa pa je v ritmih 'KO BO TO ZA NAMA' uspešno ustvarila nepozabno poletno vzdušje, po katerem vsi hrepenimo; druženje s prijatelji, zabava ob bazenu, poletna romanca, predvsem pa preplesane kratke noči.  

Rok je za naš portal povedal, da je vsako snemanje posebno, to pa še toliko bolj, saj sta z bratom nastopila kot neke vrste mentorja. Veseli ga, da so bodoči pevci dobili "lekcijo" in da so videli, da snemanja niso tako zabavna, kot se zdi, ampak naporna. To jima bo v prihodnosti vsekakor koristilo ...

Korošca pa sta se za videospot tokrat prvič odrezala tudi kot plesalca. V plesnih parih sta zaplesala v latino ritmih ob Plesni šoli Leaders Unified, s katerimi sta se na snemanje pripravljala več kot mesec dni. Priprave na ples so jima, kot pravita sama, vzele več časa kot snemanje pesmi. Rok je za Žurnal24 povedal, da je bil vodja koreografije nad njima pozitivno presenečen. "Imela sva le tri vaje in menda sva se odlično odrezala. Nad tem sva bila tudi sama presenečena, saj sva se imela za bolj "trda" plesalca." "Brez muje se še čevelj ne obuje," pa je plesno izkušnjo pokomentiral Anej, ki je skupaj z Raayem tudi napisal skladbo, ki jo danes pošiljata tudi na radijske postaje. 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.