Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Sting bo pel ovcam

Če ste Stingovi zapriseženi oboževalci, si lahko vstopnico zagotovite že danes p Žurnal24 main
Sting. 
Britanski zvezdnik naj bi s simfoniki 10. junija nastopil v Areni Stožice.

Ljubljana. Kar ne uspe domačim, uspe tujim, mogoče pa tudi ne. To bi lahko sklepali po napovedi koncerta britanskega zvezdnika Stinga, ki naj bi ga v Ljubljano pripeljala hrvaška agencija Lupa Promotion. Spomnimo pa, da je ista agencija obljubljala, da “Madonnin koncert bo, če bo na Stožicah 20 tisoč ljudi, kolikor kart smo prodali do zdaj, ali pa 60 tisoč, kolikor jih Stožice sprejmejo”. In Madonne ni bilo. Ni bilo niti Lennyja Kravitza niti Lady Gaga.

Organizacijske igrice
Na prihod Stinga se je prek Facebooka precej burno odzval tudi organizator Mladen Patajac, ki trdi, da se je tudi on pogajal za njegovo gostovanje, potem pa so “se začele igrice kot za Shakiro, ki sem jo imel potrjeno za 11. maj v Stožicah, in to že 28. januarja”. Po njegovem nam “zadeva Madonna ni odprla oči. V Zagrebu se Slovencem spet nekateri smejejo. Smeje se ta glavni model, ki nam je zakuhal Madonno. Pač, Slovenci, kot kaže, ostajamo ovce ... brez kančka ponosa, da smo iz Slovenije. Tako da navalite na Stinga ... itak gre vse tujcem”.

25. februarja se začne predprodaja za Stingov ljubljanski koncert prek Eventimovih prodajnih mest po vsej Sloveniji.

Rihanna ostaja v zraku
Če se lahko glede Stingovega nastopa zanesemo vsaj na njegovo uradno spletno stran, kjer dejansko zasledimo slovenski koncertni datum, tega ne moremo trditi za Rihanno. Koncert na svetovni sceni vroče barbadoške pevke, ki naj bi prav tako junija gostovala v Ljubljani, so napovedovali pri Collegium Mondial Travel, do danes pa še ni jasno, ali se bo to res zgodilo. “Uradnih informacij ne moremo dajati. Čakamo na potrditev soorganizatorja. Ne morem pa povedati, kdo to je,” je bila skrivnostna predstavnica za odnose z javnostmi pri agenciji Alenka Šurlan.

Je pa z Rihannine uradne spletne strani razvidno, da bo 24. junija, ko naj bi bil koncert v Sloveniji, nastopala v kanadskem Vancouvru. Koncert pa so že pred dvema tednoma demantirali pri Lupa Promotion, ker jih je “Live Nation kot promotor njene svetovno turneje skupaj z menedžmentom skupine zaprosil za demanti te novice”.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.