Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Stingov koncert v Stožicah potrjen

Sting prihaja v Ljubljano! (Foto: EPA) Žurnal24 main
Zdaj je potrjeno! V ljubljanskih Stožicah bo nastopil Sting s simfoničnim orkestrom.

Potrjeni so novi datumi evropskega dela Stingove turneje Symphonicity, na kateri pevca spremljata simfonični orkester in njegova skupina. Sting bo, kot je potrjeno na njegovi spletni strani, tako 10. junija nastopil v ljubljanski areni Stožice.

Predprodaja vstopnic za koncert se na pevčevi spletni strani začne v sredo, 23. februarja, prodaja preko Eventimovih prodajnih mest po vsej Sloveniji pa dva dni kasneje, v petek, 25. februarja.

Jorge Calandrelli, David Hartley, Michel Legrand, Rob Mathes, Vince Mendoza, Steven Mercurio, Bill Ross, Robert Sadin in Nicola Tescari so predelali Stingove najbolj opevane pesmi v orkestracije. Izbor, ustvarjen posebej za to turnejo, vsebuje najljubše hite oboževalcev skupine The Police, na primer Every Little Thing She Does Is Magic, Roxanne, Next To You in Every Breath You Take, do uspešnic iz Stingove dolgoletne solistične kariere, kot so Englishman in New York, Fragile, Russians, If I Ever Lose My Faith in You, Fields Of Gold in Desert Rose.

Stinga na turneji spremljajo tudi različni vrhunski glasbeniki, med drugimi Dominic Miller (Stingov dolgoletni kitarist), Rhani Krija (Stingov dolgoletni vsestranski tolkalist), Jo Lawry (vokal) in Ira Coleman (bas).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.