Magazin > Film & Glasba & TV
23411 ogledov

Strokovnjaki o Joker Out: Bojan, a si že slišal komentarje?

wiwibloggs Youtoube
Pomemben odziv na našo pesem.

Na slovitem vlogu Wiwibloggs, ki je znan po svojih strokovnih objavah na temo Evrovizije, sta dva poznavalca, William in Deban, ocenila pesem Joker Out - Carpe Diem.

Takoj je padla pohvala, da je pevec Bojan Cvjetićanin odličen izvajalec, oba komentatorja pa sta bila še bolj kot nad Bojanom navdušena nad bobnarjem Juretom Mačkom. "Vsi so prepričljivi," sta se strinjala in naše fante označila za manekenke. Pohvalila sta tudi oprave nastopajočih

"Lep pogled na rock glasbo na Eurosongu," je še povedal William in dodal, da ne gre za tipično rock pesem, ampak pesem, ki s sabo prinaša svoj značaj in "prisrčno party melodijo" ter "retro občutek". Carpe Diem ga spominja na britanski rock in skupino Franz Ferdinand. 

Deban pa meni, da nam je vseeno za uvrstitev na Evroviziji. "Hočejo biti del," je pripomnil, a dodal, da si je pesem zapomnil in da bi si zaslužila finale, tudi zato, ker so na odru vsi dali vse od sebe in ne le pevec. Pesem je boljša od lanske, je še dejal.

Po njunih besedah se vidi, da Joker Out zelo uživajo in to je nalezljivo. "Ena boljših pesmi do danes, 12. februarja," je še izjavil William.

the honest vocal coach | Avtor: YouTube YouTube

Videospot naše skupine pa je pod drobnogled vzela vlogerka Georgina, znana kot Honest Vocal Coach, ki ji na YouTubu sledi več kot 250 tisoč ljudi. Takoj po nekaj taktih je izjavila, da gre za sodobno pesem z indie pridihom. "Skupina je videti kul v svojih ozkih hlačah," je povedala in dodala, da ji je všeč zven Bojanovega glasu. "Vokali so brezhibni," še pravi Georgina, ki je opozorila tudi na privlačne "pogovorne elemente" nastopa. "Mislim, da bo pesem ena mojih najljubših. Zelo mi je všeč."

 

Komentarjev 11
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:05 15.februar 2023.

    Stavnice in pohvale še ne prinesejo dobrega rezultata, v primeru Slovenije pa je običajno ravno nasprotno. Premalo pomembni smo in premalo denarja imamo mi za Eurosong kuhinjo, kjer vsi vemo, da kvaliteta glasbe ni več merilo.

  • munja 17:46 15.februar 2023.

    Že veliko let je preteklo, ko je na evroviziji zmagala PESEM. Zato tega že dolgo ne gledam in ne poslušam več, ker je že vse vnaprej dogovorjeno.

  • Pierre 15:30 15.februar 2023.

    Tale ''vocal coach'' mi deluje kokošasto.... če vprašate mene poglejte Power of Love od benda Huey Lewis and the News... to ti je muzika za zmago!!!!!