Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Strung Out na Orto festu

Strung Out bodo na Orto festu predstavili samosvojo mešanico punka in metala. Žurnal24 main
Ljubitelji metala in punka bodo prišli na svoj račun 26. 4. ob 21. uri v Orto baru. Obeta se punk rock spektakel, ki ga bodo zakrivili kalifornijski Strung Out.

Lahko bi jih oklicali za še en kalifornijski punk rock bend, vendar iz standardnih okvirjev te zvrsti izstopajo že po številu članov, po tem, da prihajajo iz Simmy Valleyja, in po vključevanju heavy metal elementov. Kvintet v postavi Jason Cruz (vokal), Jake Kiley (kitara), Rob Ramos (kitara), Jake Kiley (bas) in Jordan Burns (bobni) ustvarja od leta 1992. Izdali so šest studijskih izdaj, vse pri neodvisni založbi Fat Wreck Chords, ki jo je leta 1990 ustanovil pevec legendarnih NOFX Fat Mike. Zadnja, Blackhawks Over Los Angeles, je izšla junija lani.

Ko člani niso na turnejah, Jason uživa svobodno umetniško življenje, Jordan je solastnik motokros ekipe Moto XXX, Rob je zaposlen v filmski industriji, Jake pa je občasno inštruktor baskitare.

Samosvojo mešanico punka in metala, ki se je med drugim znašla tudi v veliko filmih o rolkanju in surfanju, pa bodo predstavili tudi 26. 4. 2008 v Orto baru. Kot predskupina bodo nastopili francoski HC pop punkerji Straightaway iz Pariza.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.