Magazin > Film & Glasba & TV
6 ogledov

SubSuba nam manjka

1/43
Žurnal24 main
V soboto, 22. decembra, ste klub SubSub končno lahko občudovali v živo! Organizatorji niso in ne bodo skoparili z novostmi. Za prihodnje pa napovedujejo...

Odprtje kluba je potekalo v velikem slogu, saj so kot prvo glavno jed v novem klubu ponudili – DUBSTEP. Postregla sta ga Mala in Sgt.Pokes, gosta iz Londona. Predjedi in deserte so stregli JAMirko & Pier (RDYO, RIS Sounds), Dojaja (Chilli Space) in Shine (RDYO, RIS Sounds). Hrano za oči pa Rasta On the Mouse & TomoF.

DJ-ja in soorganizatorja JAMirko in Pier sta ob odprtju povedala, da je Ljubljana dobila klub z dobrim zvokom, kolektiv RDYO pa streho nad glavo. Sredstva za prenovitev je omogočil lastnik kluba Boris, s katerim so tudi razvili in še razvijajo končni videz in idejo kluba, ki bo dokončno in v najlepši luči odprt februarja naslednje leto.

SubSub bo odslej poleg kluba tudi dnevni bar, kjer se boste v prijetnem ambientu in ob dobri glasbi lahko okrepčali ali zaplesali, obljubljajo pa tudi internetni radio in studio odprtega tipa. Večeri pa bodo odslej posvečeni funku, reggaeju, plesnemu jazzu, drum&bassu, breakbeatu ... Več o decembrskem dogajanju v SubSubu in prihodnjih načrtih JAMirko in Pier v premiernem intervjuju za sceno ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.