Magazin > Film & Glasba & TV
5 ogledov

Svobodni zakon in pika!

V Sloveniji je bila komedija Svobodni zakon prvič uprizorjena v režiji Jaše Jamn Žurnal24 main
V zakonu mož in žena nista vsak zase, temveč sta skupaj. Pa sta res? Naj se vaš dan konča s smehom - ob 20. uri si v Narodnem domu Ljubljana oglejte komedijo Svobodni zakon.

Samanta (Nataša Tič Ralijan) in Rok Ribič (Tadej Toš) sta zakonca srednjih let; Primorka in Štajerc, ki sta si spletla gnezdo v Ljubljani.

Rok Ribič, neutrudni čezplotni rekreativec, se mora soočiti z dejstvom, da se je za tovrstno športno aktivnost ogrela tudi njegova žena in da ga bo na tem področju vsak čas posekala. Ponižanje je boleče in čas je za razmislek o pravi definiciji svobodnega zakona: Svobodni zakon je zakon, v katerem je brez obveznosti samo mož, ne pa tudi žena.

Ko bi ženske to že enkrat dojele, bi bil svet precej lepši in življenje dosti enostavnejše. Na srečo pa Samanta ne popusti: Midva. Za kaj pri naju sploh gre? Bova razčistila in se vzela k sebi ali si bova kupila zlato verižico in nanjo kot jagode rožnega venca nizala čezplotna razmerja?

Vstopnica vas bo stala od 15 do 18 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.