Magazin > Film & Glasba & TV
10986 ogledov

Ta znana Slovenka je na Planet TV dobila svojo oddajo!

tanja kocman Planet TV
Na Planet prihaja nova razvedrilna oddaja Pasja sreča, z voditeljico Tanjo Kocman. Že prvič, to soboto, 14. oktobra ob 16.25.

Pasja sreča je oddaja, v kateri bodo gledalci spoznali pogum štirinožnih junakov in njihovo povezanost s svojimi posvojitelji. Se sprašujete, ali je pasja sreča večja za posvojenega kužka ali za posvojitelja? Odgovor boste dobili v seriji oddaj o srečno posvojenih psih. 

Oddajo bo vodila Tanja Kocman. V prvi oddaji Pasja sreča bomo spoznali tudi njenega Čarlija. Tanja pravi, da obožuje pse že od nekdaj, zaupala pa nam je tudi, kako je bilo na snemanju.

"Najbolj zanimivo je bilo, da je veliko skrbnikov kužkov povedalo, da pa je njihov kuža divjak ali pa da ne bo želel sodelovati. A dejansko so vsi psi, ko so se vklopile kamere, bili pravi angelčki. Kot bi vedeli, da jih snemamo in da se morajo pokazati v najboljši luči. Sicer je pa bilo vmes marsikaj zanimivega, ker je snemanje s psi res izjemna izkušnja. Bom pa iskreno povedala, da je bilo z njimi manj zapletov kot pa na kakšnem preteklem snemanju z ljudmi."

V  oddajah bo veliko čustev in tudi ogromno koristnih nasvetov. Od receptov za pasje obroke do varne vožnje. 

V rubriki VET NASVET bo z nami Natalija Hercog Gerbec , dr. vet. med., ki nam bo v vsaki oddaji podala veterinarske nasvete, ki se navezujejo na določenega kužka. V rubriki PASJE DOBRO KUHANO bo z nami Daša Korže, mag. inž. zoot., ki pripravlja individualne jedilnike za štirinožne prijatelje. Predstavniki Alfakan pa nam bodo v rubriki PASJE VARNA VOŽNJA demonstrirali možnosti varne vožnje za različno velike kužke. Oddaji pa bo posebno noto dodala rubrika POSVOJI ME, saj bomo v sodelovanju z Zavetiščem Ljubljana predstavili kužke, ki še iščejo svojo srečo.  

Med drugim se bosta v oddajah pojavila tudi oblikovalka Urša Drofenik ter pevec Tim Kores - Kori. Z nami bosta delila zgodbe svojih ljubljenčkov. Vsi ljudje, ki so del oddaje so izjemni ljubitelji psov, tudi Urša in Kori nista izjema - kar vam bomo z veseljem pokazali tudi v oddajah. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.