Magazin > Film & Glasba & TV
5995 ogledov

Ta znana Slovenka se ob Janu Plestenjaku počuti kot "gobica"

Eva Boto C.C.
Združila sta moči.

V soboto bomo spet lahko uživali v prelepih pesmih, saj se bo odvil festival Melodije morja in sonca. Zmage na tem prestižnem dogodku si že od nekdaj želi pevka Eva Boto, ki bo letos še enkrat preizkusila srečo, in sicer s pesmijo Kdo ti bo dušo dal, ki govori o ekološkem pristopu do morja kot vira življenja. Evi je z besedilom priskočil na pomoč Jan Plestenjak, s katerim je pred 9 leti že navdušila z uspešnico To leto bo moje, ki je bila ena največkrat predvajanih uspešnic leta.

"Jana zelo spoštujem kot osebo in kot glasbenika. Že od nekdaj ga vidim kot nekoga, ki mu je popolnoma jasno, kako se stvarem streže. Ve, kaj bi rad dosegel in tudi kako bo to dosegel. Vidim ga kot najuspešnejšega slovenskega glasbenika, ki je dokaz, da je s trdim delom in vztrajnost možno doseči vse,“ je za Žurnal24 povedala Eva in dodala, da je sodelovanje z njim zelo poučno. "Vsakič, ko sem z njim, se počutim kot gobica, ki vpija vodo, haha. Vedno poskušam posrkati čim več znanja, ki mi ga preda,“ nam je še zaupala pevka, ki na Janu najbolj ceni njegovo predanost glasbi.

Komentarjev 1
  • Janice_Conners 15:33 08.julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦