Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Tabassco brez Teebeeja

Gospodu Teebeeju se tudi pred petimi leti ni uspelo prebiti do Štirke. Očitno mu Žurnal24 main
Zaradi vremenskih razmer se Teebeeju ni uspelo prebiti do zasnežene Ljubljane. Kljub temu v podzmeni kleti na Kersnikovi obljubljajo fantastičen žur z domačimi didžeji.

V klubu K4 bodo tako na velikem plesišču žgali Sven Nalis, Danaja in Lunic, na pomoč pa jim bo priskočil tudi Hedon. Medtem bo veselo tudi na malem plesišču, kjer bodo funkali Mareen, Cabron, Marvin, Siletich in Besso.

Teebee odpovedal že drugič
Že pred petimi leti je Teebee odpovedal svoj nastop v Štirki, vendar se je drum'n'bass entuiziastom oddolžil dve leti pozneje. Ko je torej septembra leta 2007 Teebee prestopil prag Channel Zera, je bila Metelkova polna. In ko je naslednji dan norveški didžej in prducent zapustil slovenska tla, je za seboj pustil pravo drum'n'bass razdejanje, ki so si ga mnogi zapomnili predvsem po setu, iz katerega je bruhal masiven in temačen drum'n'bass.

Od prvih korakov v daljnih 90. letih se je gospod Teebee povzpel med elitne in zelo zaželene drum'n'bass didžeje, ne gre pa pozabiti na dejstvo, da je mož, ki drži vajeti nad eno najuspejšnejših založb Subtitles. Svojo kariero je obogatil s petimi albumu, sodeloval pa je tudi z Noisio, Photekom, s pomočjo katerega se je prebijal na sam vrh, z legendarnim Goldiejem in seveda s Calyxom.

Vstopnina do polnoči znaša 6 evrov, po polnoči 7 z letakom ali študentsko izkaznico, za ostale pa 8 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.