Magazin > Film & Glasba & TV
2 ogledov

Tabassco z Brookes Brothers

Lanskoletno 'Brooksanje' je bilo odpovedano, zato bo letos še bolj vroče. (Foto: Žurnal24 main
Vsi, ki bi radi letos doživeli še zadnjo likvidno veselico v Štirki, hitro na noge skibucke, na glavo sombrero, čez rame pončo in gremo v soboto na Tabassco.

Tokratni Tabassco bo začinil angleško jed, znano po imenu Brookes Brothers. Komur mehkejše specialitete še posebno dišijo, mu bosta Phil in Dan oz. omenjeni tandem Brookes Brothers v slehernih nekaj urah s svojim senzacionalnim setom ogrela premražene okončine.

Veliki Tabassco:
Brookes Brothers
Lunic
Danaja
Borka

Mali Tabassco:
Zmayo
Bakto
Rocca

Prečudovite melodije
Brookes Brothers sta namreč eno izmed bolj vročih imen rajskega sveta likvidnih zvokov. Simpatična brata sta svoje poslanstvo začela odkrivati v začetku drugega tisočletja in se leta 2006 pustila zapeljati Dannyju Wheelerju, s katerim sta izdala Blue Light. Blue Light je poleg presunljive viže Desert Island in udarnega komada Portal pomedel prah, ki se je entuziastom nabiral na cedejkah z likvidnicami in jim ponudila tehnično dovršen zvok, čudovite mešanice mehkejših zvokov in melodij ter izredno poskočen bas, kakor piše na letaku. Ni šlo brez presenečenih razprtih oči, napetih ušes in trepetajočega se hrepenenja po plesu.

Brata Brookes sta očarala tudi Petea Tonga, Andy C-ja in Grooveriderja.

Vstopnica za Viper
Poti so ju nato zanesle v sodelovanje  s prodornim Sub Focusom, ki se sicer že nekaj mesecev baha s postavnim istoimenskim albumom, ter tako pridobila vstopnico v dvorano založbe Viper in pristala s Freshem in A. Freelandom (ki se je pred kratkim mudil tudi pri nas) v naročju založbe Breakbeat Kaos. Tako sta brata za neučakana ušesa, željna novih emocionalno nabitih zvokov kmalu pridelala nove viže. Hard Knocks in Mistakes.

Če vam omenjene bobnbaske, poleg lanskoletnih uspešnic Tear You Down  in odličnega remixa Kemičnih bratov Star Guitar niso tuje, pončo čez rame, sombrero na glavo, skibucke na noge in v Štirko. Tabassco vabi!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.