Magazin > Film & Glasba & TV
112 ogledov

Tajči prestavila turnejo

Tajči bo kmalu v živo odpela vse svoje največje uspešnice. (Foto: Željko Lukunić Žurnal24 main
Hrvaška pevka Tajči je načrtovano turnejo Ludujemo s dušom prestavila na pomlad 2012.

Hrvaška pevka Tatjana Cameron - Tajči je oktobra načrtovala turnejo Ludujemo s dušom, zdaj pa jo je prestavila na prihodnjo pomlad. Razlogi za to so dodatni dogovori z marketinškimi partnerji, piše na pevkini uradni spletni strani. "Žal mi je zaradi pomika termina turneje, vendar po 20 letih publiki dolgujem pošten povratek. Zato smo se odločili za to potezo," je pojasnila ter dodala: "Interes publike, mojih nekdanjih oboževalcev ter tudi velik del nove generacije, ki me je presenetila s tem, da poznajo in so jim všeč moji hiti, mi je dodatna motivacija, da izpolnim željo, da na tej načrtovani turneji poskrbim za vrhunski glasbeno-scenski šov." Poleg tega je v izjavi za tisk povedala, da si je glede na ekonomsko situacijo v državi želela, da bi bila cena vstopnic dostopna vsem, ki si želijo vnovič slišati pesmi, kot so Hajde da ludujemo, Moj mali je opasan ter Bube u glavi. Ker pa to zaradi velikega proračuna celotne turneje v tem trenutku ne bi bilo izvedljivo, so se odločili počakati ter turnejo premakniti na pomlad.

Glasbenica sicer namerava do spomladanske turneje izdati še nekaj novih pesmi ter tudi starih hitov v novi preobleki, novi datumi turneje pa bodo znani v kratkem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.