Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

Take That prodali milijon vstopnic

Je Robbie z eno nogo že zapustil skupino? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Britanska glasbena skupina Take That je prodala en milijon vstopnic za prihajajočo turnejo.

Več kot tri mesece po ponovni združitvi z Robbiejem Williamsom je britanska glasbena skupina Take That napovedala turnejo v prvotni zasedbi, kar je razveselilo številne oboževalce po vsem svetu. Turneja naj bi se začela julija prihodnje leto, ko bo skupina nastopila v Hamburgu, Dūsseldorfu in Mūnchnu, večino koncertov pa bo imela v Veliki Britaniji.

V Veliki Britaniji so vstopnice začeli prodajati v petek zjutraj, na tisoče ljudi pa se je že v četrtek utaborilo na ulicah, kjer so tudi prespali. Organizatorji so sporočili, da je bilo povpraševanje tolikšno, da so za nekaj časa prenehale delovati telefonske zveze, spletne strani, skupina pa je morala sporočiti šest dodatnih datumov za koncerte, saj so karte do popoldneva pošle. V petek popoldne so spletne strani objavile podatek, da je skupina Take That za prihajajočo turnejo prodala kar en milijon vstopnic.

Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen in Robbie Williams so se zahvalili svojim oboževalcem. „Smo brez besed. Ne moremo opisati občutkov, ki jih doživljamo vse odkar smo prejeli novico, da so naši oboževalci kupili milijon vstopnic,“ so povedali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.