Magazin > Film & Glasba & TV
44 ogledov

Take That s 14 kuharji na turnejo

Echo Take That Žurnal24 main
Take That bodo na prihajajočo turnejo Progress Live s seboj vzeli kar 14 kuharskih mojstrov, ki naj bi vsak dan pripravljali 1.100 jedi po standardih za restavracije.

Britanska skupina Take That, ki se pripravlja na svojo prvo turnejo kot petčlanska zasedba od leta 1995, bo na turnejo Progress Live po Evropi s seboj vzela kar 14 kuharjev. Kuharski mojstri bodo skrbeli za jedi za 287-člansko ekipo, ki bo na turneji z Robbiejem Williamsom, Garyjem Barlowom, Jasonom Orangeom, Howardom Donaldom in Markom Owenom, kot tudi za nadaljnjih 160 članov osebja, ki bodo zvezdnikom na voljo v mestih, kjer bodo nastopali.

Robbie in Gary se sicer ne bosta pustila razvajati s kaloričnimi kulinaričnimi pojedinami, glede na to da se trudita izgubiti kilograme za turnejo. Robbie je pred kratkim razkril: "Z Garyjem precej nihava s težo. Prejšnji teden so bili Gary in fantje v moji hiši v Los Angelesu, ko se je Gary obrnil in rekel: Teh oblačil kmalu ne bom potreboval. Jih hočeš?“ - saj se je odločil za dieto. "To je bil dan, ko sem pomislil: Prav, če boš ti pojedel eno zeleno solato, je bom jaz pol.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.