Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

"Take That z mojim delom zadovoljni"

Rok Predin je za zasedbo Take That in njeno pesem SOS režiral videoozadje. (Foto Žurnal24 main
Rok Predin je za zasedbo Take That in njeno pesem SOS režiral videoozadje.

Kako je prišlo do sodelovanja z zasedbo Take That?
Delam v londonskem studiu Trunk Animation. Pred kratkim je z nami stik navezal Sam Pattison iz Treatment Studios, ki so znani po tem, da delajo projekte za velika glasbena imena, in sicer opremljajo njihove turneje in nastope z videovsebinami in animacijami. Ker smo že pred tem sodelovali in so bili z nami zadovoljni, so naročili videovsebino in videosteno za skladbo SOS.

Zakaj so izbrali prav vas?
Mislim, da jim je bilo všeč, kar sem že prej naredil za druge glasbenike, pa tudi sam sem glasbenik in slikar in obstaja nekaj, čemur se reče sinergija, ko to, kar vidiš, usklajuješ z glasbo. Verjetno je vzrok tudi v 
tem.

Ste se s skupino Take That tudi osebno srečali?
Ne, nismo. Smo jih pa šli pogledat na tonsko vajo, da smo videli, kako je vse skupaj sploh videti. Bili smo v stiku prek elektronske pošte, ker je zasedba Take That zdaj tukaj (v Londonu, op. n.) zelo vroča, posebno odkar je prišel nazaj Robbie Williams.

In kako so komentirali vašo videoanimacijo?
Odziv zasedbe je bil zelo pozitiven. Bili so zadovoljni. Za pesem smo jim naredili videoanimacijo Londona v apokaliptičnih časih, se pravi, da je bilo dosti eksplozij in rušenja, ampak samo kot svarilo.

Prireditev Royal Variety Performance v Palladiumu, na kateri si bomo nastop zasedbe in videoanimacijo lahko ogledali, je že bila?
Prireditev je bila prejšnji četrtek, ampak mislim, da jo bo televizija BBC predvajala danes.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.